Vânzare casă situată în Târgu Jiu, strada 30 Decembrie - zonă semicentrală

Descriere proprietate

Propunem spre achiziție casă modernă situată în Târgu Jiu, strada 30 Decembrie - zona Casei Județene de Pensii.

Imobilul are regim de înălțime P+M, este construit în anul 2003, din cărămidă cu izolație termică de 10 cm și acoperiș din șindrilă Tegola cu aerisitoare.

Casa este completă atât din punct de vedere al finisajelor, cât si al instalațiilor, are o structură a camerelor foarte avantajoasă și o suprafață totală de 238 mp, foarte inteligent distribuită.

Parterul este locul ideal pentru desfășurarea activităților zilnice fiind compus din: living, miniliving, hol, baie, bucătărie generoasă complet echipată cu electrocasnice de calitate, cu ieșire spre curtea interioară.

Etajul este destinat odihnei şi este compus din: 3 dormitoare, din care unul cu dressing și 1 baie care deservește tot etajul.

Scara interioară este realizată din lemn, iar printre dotările de care dispune imobilul, putem menționa: parchet din lemn masiv, obiecte sanitare import Italia, tâmplărie lemn stratificat cu geam tripan în oglindă cu reflexie, uși interior de lemn stratificat cu geam sablat, aer condiționat la etaj, sistem de alarmă, senzor de lumină.  Confortul termic este asigurat de încălzirea cu centrală termică prin condensație marca Buderus, având repartitoare pe fiecare calorifer în parte.

Terenul pe care este amplasată construcția are o suprafață de 431 mp cu un front stradal de 11,55 m.l., cu porți din fier forjat, iar pe acesta se regăsește o fântână arteziană cu pompă de recirculare apă, o magazie pentru depozitare, un cuptor din piatră naturală și un foișor din lemn natural.

Această proprietate este o oportunitate excelentă pentru cine își  dorește să locuiască într-o zonă liniștită, însă foarte aproape de toate punctele de interes public precum: unități de învățământ, sedii ale instituțiilor finaciar bancare, zone comerciale, stații ale mijloacelor de transport public și multe altele.

De asemenea, suprafața proprietății și a terenului, zona în care este situată, reprezintă un avantaj real și pentru deschiderea unei afaceri, precum o clinică medicală, compartimentarea de care dispune proprietatea fiind perfectă.

Se oferă spre achiziție parțial mobilată!

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0766730622