Vânzare casă situată în Târgu Jiu, strada Hidrocentralei, zona Debarcader

Descriere proprietate

Propunem spre vânzare casă  situată în Târgu Jiu, strada Hidrocentralei, (zona Debarcader, restaurantul Benny).

Casa are un regim de înălţime P+M, dispune de o suprafață utilă de aproximativ 150  m.p., având o amprentă la sol de 83 m.p. şi de terenul aferent în suprafaţă de 460 m.p.

Imobilul are deschidere la strada principală de 13 m.l. şi fiind poziţionat pe colţ, accesul se poate face din trei puncte: din strada Hidrocentralei, din parcarea din spatele construcţiei, precum şi din aleea laterală.

Casa are o structură realizată din BCA, este izolată parţial la exterior, există placă din beton între niveluri şi are acoperiş din țiglă.

La parter, imobilul dispune de 2 camere, bucătărie şi grup sanitar, mansarda este compusă din living, dining, 2 camere, bucătărie şi grup sanitar, iar la exteriorul parterului există o terasă acoperită.

Ca dotări, imobilul beneficiază de centrală termică pe gaze, cu instalaţie pe PPR (polipropilenă), boiler pe gaze la mansardă, tâmplărie din lemn, parchet natural din lemn masiv, gresie, faianţă, curent trifazic.

Din punct de vedere al utilităților, casa este racordată la curent electric, apă curentă, gaze și canalizare.

Vă aşteptăm la o vizionare! 

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0766730622