Vânzare casă situată în Târgu Jiu, strada Ecaterina Tănescu (cartier Tismana)

Descriere proprietate

DOMINA IMOBILIARE propune spre vânzare, casă P+M, situată în Târgu Jiu, strada Ecaterina Tănescu (cartier Tismana).

Construcția este realizată din materiale de înaltă calitate, pentru exterior folosindu-se cărămidă Porotherm cu izolație din polistiren de 10 cm, interiorul fiind tot din cărămidă, pentru o mai bună izolație termică cât și fonică între încăperile imobilului, iar acoperișul este din tiglă Bramac.

Aceasta este împrejmuită cu gard din BCA. Suprafața terenului este de 463 mp din care suprafața construită la parter 131 mp, iar la etaj 103 mp, cu o suprafata desfasurata de 234 mp, avand deschidere la strada de 16,75 m.l.

Compartimentarea este una foarte bună, astfel ca, la primul nivel găsim garaj cu ușă rulou MCA acționată electric, camera tehnică, living, bucataria si terasa, iar la etaj se află două dormitoare și 1 baie.

Beneficiază de tâmplărie pvc Salamander, cu profil de 5 camere, având geam termopan tripan, nuanță wenge și dispune de utilități precum: curent electric, apă curentă și fosă septică.

Avantajul principal al acestei case, este dat de zona liniștită, în care este amplasată, pe o stradă exclusiv de construcții noi de case!