Vânzare casă situată în Târgu Jiu, strada Sf. Dumitru, cartier Drăgoieni

Descriere proprietate

DOMINA IMOBILIARE vă oferă spre vânzare vilă situată în Târgu Jiu, strada Sf. Dumitru, la o distanță de  1 km de Parcul "Coloana Infinitului". 

Imobilul edificat în anul 2004, pe structură de cadre și cărămidă, cu un regim de înălțime P+1+M, desfăşurat pe o suprafaţă utilă de 140 m.p., beneficiază de un teren cu suprafaţă totală de 250 m.p.

La parter se regăseşte un spaţiu open space format din living şi dinning, două dormitoare,  bucătărie, grup sanitar şi  hol, iar la etaj se află două dormitoare, grup sanitar, cameră de zi, balcon, bucătărie, hol şi casa scării. 

Etajul 1 al casei are acces atât din interiorul clădirii, cât şi din exterior, fapt pentru care, casa permite  convieţuirea şi satisfacerea nevoilor a 2 familii.

Mansarda se poate amenaja în funcţie de preferinţele noului proprietar. 

Printre avantaje enumerăm: gresie, faianţă, parchet laminat, tâmplărie pvc cu geam termopan,  vopsea decorativă, uşi interioare din lemn, uşă metalică la intrare, centrală termică pe gaze, calorifere din aluminiu, izolaţie interioară şi exterioară, ceea ce asigură un confort termic optim, acoperiş din ţiglă, tencuială minerală, balustradă din lemn natural.

 

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0728357777