Vânzare casă + teren situate în Târgu Jiu, cartier Preajba

Descriere proprietate

ID/ COD ofertă: P516

Domina Imobiliare vă propune spre achiziție casă cu un regim de înălțime P+M, situată în cartier Preajba Mare - la aproximativ 8 km distanță de Târgu Jiu.

Proprietatea constă într-o construcție nouă - anul 2023, cu o suprafață utilă totală de 127 mp, pe o suprafață de teren intravilan de 1424 mp, cu un front stradal de aproximativ 15 m.l.

Imobilul dispune de o compartimentare decomandată, fiind compusă din: 4 camere, cămară, bucătărie, 2 grupuri sanitare, hol și casa scării.

Casa se vinde la stadiul de gri, cu tâmplărie pvc cu geam termopan, fiind racordată la curent electric, gaze naturale și apă curentă.

Casa este amplasată într-o zonă liniștită, departe de agitația orașului, perfectă pentru o familie care este iubitoare de natură și aer curat.Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0799909909