Vânzare vilă în Târgu Jiu, Aleea Mehedinți

Descriere proprietate

Vă propunem vilă cochetă spre achiziție, situată în Târgu Jiu, strada Aleea Mehedinți, finalizată în anul 2015, dispune de o suprafață de teren de 400 mp, suprafață construită desfașurată de 231 mp, cu deschidere la stradă de 20 ml.

Este formată din living open space, bucătărie, 3 dormitoare, hol, dining, 2 grupuri sanitare, dressing spațios, terasă.
În ceea ce privește finisajele sunt moderne, au fost folosite materiale de calitate.

Confortul termic este asigurat de ferestrele de tip PVC (wenge), centrală termică Romstal® pe peleți (poate funcționa adecvat și pe lemne) cu instalație termică îngropată pentru un aspect cât mai plăcut, termoizolație, două sisteme de aer condiționat inverter Romstal Vision.
Vila pe lângă forma deosebită, vă va impresiona prin calitatea finisajelor și a mobilierului, dar și prin spațiul generos pe care vi-l pune la dispoziție.
Imobilul dispune de multiple îmbunătățiri: gresie, faianță, parchet laminat, jacuzzi, sistem automatizat pentru porți, panou solar.

Vă invităm la vizionare !

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0763662422