0737.800.000

Vanzare cabana situata in Comuna Musetesti, punct Prislop

Salveaza oferta
 • Tip tranzactie Vanzare
 • Nr. camere 5
 • Nr. bai 3
 • Nr. terase 2
 • Suprafata utila 250 m2
 • Suprafata construita 280 m2
 • Suprafata teren 1600 m2
 • Niveluri imobil P+1E+M
 • An constructie 2008
 • ID oferta 1720
 • Locatie Targu Jiu, jud. Gorj

Descriere proprietate

DOMINA IMOBILIARE propune spre vanzare cabana situata in comuna Musetesti, punct Prislop (la o distanta de aproximativ 31 km de centrul orasului Targu Jiu). Aceasta are o panorama deosebita spre dealurile impadurite, si spre muntii Parang, locatie tentanta pentru linistea si relaxarea pe care le puteti gasi aici, si totodata aerul curat.

Constructia este bine pozitionata cu zona verde pe toate laturile si un teren generos, bine amplasat in suprafata de 1.600 mp, acesta avand numeroase zone pentru relaxare cum ar fi: teren de minifotbal, baschet si tenis; foisor construit din lemn; zona de gratar; balansoar; bancute, alei frumos amenajate si aproximativ 80 pomi fructiferi.

Cabana este structurata astfel: demisol, parter si mansarda. La demisol gasim 1 dormitor, beci de 4 mp, magazie si camera centralei in suprafata de aproximativ 30 mp; parterul fiind compus din living, bucatarie, 2 dormitoare, grup sanitar, iar mansarda este compusa din 2 dormitoare avand bai proprii, accesul intre acestea facandu-se pe scara interioara din lemn masiv. De asemenea proprietatea mai dispune si de o anexa compusa din grup sanitar, magazie de lemne si o camera tehnica.
Casa este construita din lemn pe fundatie din beton si piatra cu acoperis din tigla metalica, avand o suprafata construita de 280 mp. Este dotata cu tocarie din pvc (nuanta stejar) cu geam termopan antiefractie avand rulouri exterioare din aluminiu; usi interioare din lemn de brad, mobilierul este construit manual din lemn masiv cu design rustic.

Constructia beneficiaza de alimentare cu apa (dintr-un punct de captare); centrala pe lemne cu gazeificare de 65 KW avand instalatie pe cupru; incalzirea interioara realizandu-se prin pardoseala cat si prin caloriferele montate in fiecare incapere; 2 panouri solare pentru apa calda si boiler de 150 litri; curent electric produs de sistem solar fotovoltaic- putere 3,5 KW cu iesire pe 220 V si 6 baterii pentru stocarea energiei solare cu invertor si controller de tensiune. Printre alte dotari mai putem mentiona si sistemul de supraveghere video, asigurand securitatea proprietatii.

Proprietatea se poate vinde si impreuna cu un Jeep Toyota Land Cruiser, an fabricatie 2012 cu 7 locuri la pretul de 100.000 Euro.

Utilitati

Curent electric
Apa curenta
Centrala proprie
Calorifere
Incalzire pardoseala

Finisaje

Geam termopan
Parchet
Gresie
Faianta

Dotari

WC Serviciu
Bucatarie mobilata
Bucatarie utilata
Mobilat complet
Sistem de alarma
Acoperis
Targu Jiu, jud. Gorj
Cel mai probabil ati ajuns la aceasta proprietate cautand in motoarele de cautare casa sau vila de vanzare, casa sau vila de vanzare Targu Jiu, casa sau vila Domina Imobiliare, oferta casa sau vila.

Informatiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informatiilor prezentate apartine in intregime proprietarilor, reprezentatilor acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agentia imobiliara sau agentul imobiliar nu-si asuma nici un fel de raspundere in acest sens.
Oferta nu mai este activa!

Vreti sa afle si prietenii dvs. de aceasta oferta?

Contacteaza agent
agent imobiliar

Adrian Rascol

0799.909.909

Salveaza oferta

Descarca oferta in PDF

Printeaza oferta

Curs valutar

1 EUR = 4,68 RON
1 USD = 4,11 RON
actualizat la 17.01.2019 16:43
Domina Imobiliare
Targu Jiu, Tudor Vladimirescu Nr. 48 Targu Jiu, Romania
0737800000