Vânzare spațiu comercial situat în Târgu Jiu, strada 9 Mai - zona Parcului Lido

Descriere proprietate

Domina Imobiliare vă propune spre achiziție spațiu comercial, situat în Târgu Jiu, strada 9 Mai - zona Parcului Lido (zona comercială din partea de sud a oraşului).

Imobilul este poziționat la parterul unui bloc cu 10 etaje, dispune de o suprafaţă de 67 mp, fiind compus din 3 încăperi (spațiu open-space, birou, hol spaţios, spaţiu pentru depozitare şi grup sanitar).

Spațiul este la stadiul de gri, având posibilitatea să fie amenajat în funcție de nevoile și preferințele viitorilor proprietari și beneficiază de următoarele dotările: centrală termică nouă cu instalație prin șapă, geam termopan cu tâmplărie pvc nuanța gri antracit firma Salamander, izolație exterioară de 10 cm, instalație electrică și sanitară nouă, etc.

Beneficiază de triplu acces, direct din stradă, fiind pretabil pentru sediu social, birouri, cabinete medicale, farmacii, salon de înfrumusețare sau orice altă activitate, favorizată de suprafața și localizarea spațiului într-o zonă cu potenţial din punct de vedere comercial.

În imediata apropiere se regăsesc: Parcul Lido, Școala Generală nr. 12, magazin Rylke și alte puncte de interes public. 

Proprietarul acceptă variante de schimb cu imobile precum: casă, apartament sau garsonieră!

 

 

 

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0766730622